Videoredigering

Du kan vælge mellem at få en fast pris på dit videoprojekt eller en timepris på 695,- for videoredigering af dine mobiloptagelser*

Videoredigering af mobiloptagelser er en hurtig og billig løsning til videocontent — download af dine mobiloptagelser er gratis dvs. taxameteret tæller kun når der redigeres på dit videoprojekt. Du kan også få en fast pris på din redigeringsopgave og derved slippe for taxameteret.

Storybait redigerer et first cut til gennemgang med en gratis feedback-runde, hvor der er mulighed for at komme med rettelser og evt. små tilføjelser. Derefter redigeres et final cut og du modtager din færdige film til download inden for 24 timer.

* Der kan tilkøbes undertekster, royalty free musik, royalty free stock footage, speak og ekspress levering m.m. Priserne er eksklusiv moms.

Videoredigering af forskellige mobiloptagelser for Boligmægleren inklusiv skræddersyet undertekster m.m.
Videoredigering af mobiloptagelser for virksomheden After Work Arrangement.
Videoredigering af iPhone 10 optagelser for avisen Indblik.net med standard iTT undertekster og grafiske elementer m.m.
Videoredigering for Indblik.net med stock footage og avisens egen speak til nyhedsartiklen ‘Skovbrande i Amazonas: Det er helt normalt’.
Videoredigering af stock footage inklusiv professionel amerikansk speak og grafiske undertekster m.m. for forlaget Books On Demand | The wolf from Castle Hill.
En kampagnevideo med colorgrading og skræddersyet undertekster m.m. – optaget med en iPhone
Videoredigering af en mobiloptagelse for det internationale firma EuNatural – en testimonial i 4:5 aspect ratio inklusiv undertekster m.m.
En større redigeringsopgave for en international kunde med grafiske elementer, skræddersyet undertekster og stock footage m.m.
Videoredigering af iPhone 6 optagelser for online virksomheden SiteWorks med filmeffekter og musik m.m.
Videoredigering af tabletoptagelser for den internationale fitness app FitSpark med call-to-action og grafiske elementer m.m.
Videoredigering af stock footage inklusiv professionel US speak og grafiske undertekster m.m. for forlaget Books On Demand | The Stargate Confession.
Key motion af fotos for Capstore med key-motion og colorgrading m.m.

Har du brug for en videoproduktion?