Videoproduktion

Få et uforpligtende tilbud på din næste videoproduktion i Odense.

Storybait kan producere din kreative SoMe-film eller en professionel videoproduktion i Odense området. Dit videoprojekt optages typisk på enten en iPhone 11 Pro med 4K opløsning og ekstern mikrofon eller på et professionelt Sony HD videokamera med lydudstyr – den eneste forskel er prisen.

SoMe-video for FOF kursus i Odense ‘Design Med Kant’ – optaget med en mobiltelefon med ekstern mikrofon.
SoMe-video for Kerteminde Erhvervsforening – optaget med et professionelt videokamera med ekstern mikrofon.
Informations- og produktvideo for ShoulderSink optaget på en iPhone 11 Pro.
Interview med dækbilleder for Verifone i samarbejde med Dagrofa – optaget med et professionelt videokamera og ekstern mikrofon.
En præsentationsvideo for Poda Hegn Fyn med musik og speak.
Videoproduktion for FOF kursus i Odense ‘Vegansk Madlavning’ – optaget med en mobiltelefon inklusiv en klemme mikrofon.
Musikvideo (uddrag) for Iron Island til singlen ‘Close to the truth’.
SoMe-video for Provstegårdskolen i Odense og deres kommende zombie event ‘Provstens Kælder’ – optaget med en mobiltelefon.

Vil du have redigeret dine mobiloptagelser?

En SoMe-film giver brugerne eller kunderne mere information om et aktuelt emne eller et nyt produkt. Hvis dit videoprojekt udelukkende skal bruges på de sociale medier som f.eks. Facebook, Youtube og Instagram anbefales en videoproduktion på en iPhone 11 Pro. Prisen er billigere end en videoproduktion på et professionelt videokamera.

En alternativ måde til endnu billigere videomarketing er videoredigering af dine tablet- eller mobiloptagelser. Storybait tilbyder en digital redigeringsservice som mange danske og udenlandske virksomheder samt online personligheder benytter sig af – det er hurtigt, nemt og billigt.

Har du husket undertekster på din SoMe-film?

 Du er altid velkommen til at kontakte Storybait hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på dit kommende videoprojekt. Vil du se endnu flere forskellige videocases som Storybait har produceret fra a-z eller redigeret. Se playlisten på Youtube og få ny inspiration.

Videoproduktion Odense | Storybait tilbyder videoproduktion fra a-z af kreative SoMe-film – hurtigt, nemt og billigt.